Večeri dalmatinske pisme pod pokroviteljstvom grada Kaštela

sSve bolje od boljih, barem što se imena klapa tiče, bit će tog 10. srpnja na pozornici u Kaštel Kambelovcu na ovogodišnjem 13. izdanju Večeri dalmatinske pisme. Kako se već zna – 14 najboljih klapa na prostoru države, sa po dvije skladbe nastupit će u večeri Kaštelanskog đira.

– Grad Kaštela i Udruga Večeri dalmatinske klape zajedno su u ovom projektu koji je već prepoznatljivo ljetno događanje u našim prelijepim Kaštelima. Te klapske večeri brand su našeg grada, i s posebnim zadovoljstvom moram istaći kako me je izbor umjetničkog ravnatelja Vladana Vuletina u svezi popisa klapa, jednostavno oduševio. Guštat ćemo i mi domaći ali i gosti na ovogodišnjoj fešti od klapske pisme – zadovoljno nam zbori prvi čovjek  grada kap. Joško Berket.

A s poteštatovim riječima slažu se i sami izvođači, pogotovo domicilna klapa, ona najzvučnijeg imena, Cambi. – Prvo ćemo se našim sugrađanima predstaviti na svom koncertu u petak, 8. srpnja, obilježavajući 25-godišnjicu rada, a zatim ćemo zapjevati na Kaštelanskom điru uz bok s najboljim klapa u ovom trenutku – kažu nam momci iz Cambia, naglašavajući kako s nestrpljenjem očekuju početak srpnja i nastup na svom domaćem terenu gdje ih publika uvijek frenetično primi, s najgromoglasnijim pljeskom, ali i s najviše kritike ako nešto – faliju. Dok smo mi sigurni u jedno –  svi koji dođu te dane u Kaštela, ni u ludilu neće – faliti !!!

Večeri dalmatinske pisme pod pokroviteljstvom grada Kaštela

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *